Våra tjänster

Hjortsbergs Städ och Hemservice erbjuder olika typer av städtjänster och trädgårdsarbete för både privatkunder och företagskunder i Falkenberg, Halmstad, Laholm och Varberg. Nedan finner ni några exempel på vad som ingår i de olika tjänsterna, men vi anpassar oss till dina önskemål så att du får det du efterfrågar. Kontakta oss för att få mer information om de olika tjänsterna samt om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Hemstädning

I hemstädning ingår bland annat damning, dammsugning, våttorkning av golv, putsning av speglar och tömning av sopor. Du bestämmer hur du vill lägga upp hemstädning.

Storstädning

Storstädning är en mer omfattande städning i jämförelse med hemstädning. Här rengör vi bland annat din köksfläkt, golvlister, ovanpå skåp och hyllor. Har ni andra önskemål så ordnar vi det. Storstädning är inte bara för privatkunder utan utförs även på företag.

Flyttstädning

Flyttstädning innebär att bostaden städas från topp till tå. I bostadens alla rum rengörs lister och trösklar, lampknappar, vägguttag och fönsternas putsas både på insidan och utsidan. Garderober rengörs och i köket rengörs bland annat kyl, frys, spisfläkt, lister och golv. Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning.

Kontorsstädning

I kontorsstädning inkluderas bland annat dammsugning, våttorkning av golv, damning av skrivbord och tömning av alla sopor. Vi putsar även speglar, rengör badrummen, vattnar växter och fixar till disken för att er personal ska få en trevlig och fräsch arbetsmiljö.

Fönsterputsning

Vid fönsterputsning rengörs glaset, fönsterbleck, fönsterkarm och spröjs. Du bestämmer om du både vill ha inne och ute eller någon av det.

Trappstädning

Vid trappstädning sker bland annat sopning eller dammsugning, våttorkning, damning, rengöring av element, trappräcken samt avtorkning och putsning av dörrar. Detta görs även i hissar, entréplan och övriga ytor.

Byggstädning

Byggstädning sker vid städning av nybyggt eller nyrenoverat hem som ska göras klart inför inflyttning. Vid byggstädning ingår bland annat dammsugning och våttorkning av golv, lister och trösklar. Andra saker såsom rengöring av golvbrunn, element, kök och badrum med mera ingår.

Tvättning och strykning

Vi hjälper dig med tvättning, vikning, strykning och undanplockning av tvätt. Vi tar även hand om byte av handdukar, sängkläder och bäddar rent om du önskar det. Tjänsten kan beställas tillsammans med hemstädning eller separat.

Organisering

Vid organisering rengör vi önskat område såsom garderob, förråd eller kontor. Vi hjälper dig sedan att organisera, rensa och skapa struktur genom att vika, hänga upp och sortera så att du får det organiserat.

Mattstädning

Vi utför städning av olika mattor, såsom heltäckningsmattor, entrémattor, och andra typer av mattor. Utförs hos både företag och privatpersoner.

Trädgårdsarbete

Vi kan bland annat hjälpa dig med att klippa gräs, räfsa löv, rensa ogräs i rabatter och trädgårdsland samt att transportera bort eventuellt trädgårdsavfall.