Om oss

Hjortsbergs städ och hemservice är ett företag som erbjuder olika typer av städtjänster och trädgårdsarbete i Falkenberg, Halmstad, Laholm och Varberg. Företaget grundades 1 november 2006 av Roselee Johansson och ombildades till aktiebolag den 1 januari 2011.

Vid bokning av städning får ni prata med Roselee och därefter görs ett hembesök där vi går igenom dina önskemål samt lämnar en offert. Vid städning tar vi med oss rengöringsmedel och städredskap.

Vi använder oss av RUT-avdrag som innebär att privatpersoner betalar 50% av arbetskostnaden vid köptillfället. Läs mer om hur RUT-avdraget fungerar på Skatteverkets informationssida.

Om du inte är nöjd med städningen lämnar vi nöjdhetsgaranti som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Tänk på att kontakta oss så att vi kan åtgärda det som blivit fel då det är viktigt för oss att ni som kunder bli nöjda.

Att unna sig städtjänst som privatperson underlättar vardagen och låter dig fokusera på andra saker samtidigt som du får det rent hemma. Som företag är det viktig att personal och medarbetare arbetar i en ren, fräsch och trivsam arbetsmiljö. Om ni är intresserade eller i behov av städning tveka inte på att kontakta oss idag.